Babagan Perusahaan

Madeg ing taun 1999 lan dununge ing pinggir Laut China Timur lan Pelabuhan Orient - Ningbo, Transtek Automotive Products Co. Ltd minangka pabrikan profesional produk bersalin lan bayi. Ngikuti, lan ngembangake konsep "pelanggan dhisik, kejujuran dhisik" kita wis nggawe hubungan jangka panjang karo macem-macem merek ing saindenging jagad.

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02