Babagan Kita

Profil Perusahaan

about

Nilai kita

GOLEK:Gairah minangka pendhukung dhasar kanggo ngrampungake tugas, lan minangka nilai inti. Semangat kanggo karir lan industri, supaya kita ngrampungake kabeh rincian karya kanthi sikap positif, lan seneng nampa kabeh tantangan.

CONFIDENTIALITY:Hubungan jangka panjang karo para pelanggan adhedhasar kapercayan lan rasa ngormati. Nalika nggayuh transparansi informasi karo pelanggan, kita uga kudu nggunakake paten, privasi pribadi.

Kekuwatan: Kesadharan babagan "Spesialisasi" tetep nyedhiyakake kanggo ngiyatake kaluwihan ing lapangan, saben dina nambah saben dinane dadi platform pengadaan mandheg ing wilayah Maternity lan Baby kanggo para pelanggan.

Semangat Tim:Kita duwe pirang-pirang tim saka Desain, pabrik, kontrol kualitas lan penjualan. Kabeh mau kolaboratif banget. Kajaba iku, kita kerja bareng karo para pelanggan, ngembang bareng, maju bareng.

Dibukak:Sikap kerja kita yaiku ngrungokake, sinau lan nambah. Tetep ati-ati ing pasar lan pelanggan.

Tampilan pabrik

20200410104150_27671
20200410104441_49708
20200410104636_89463
20200410105024_48625
20200410105211_96397
20200410105253_14931
20200410105421_41413
1

Sertifikat

download

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02