FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

P: Apa sampeyan perusahaan utawa pabrik?

A: Kita dagang perusahaan, lan duwe 2 pabrik sertifikat BSCI dhewe sing ngasilake produk jahit alus.

P: Perusahaan sampeyan dununge ing endi?

A. Kita dununge ing City Ningbo, 2 jam adoh saka Shanghai.

P: Pira buruh sampeyan ing pabrik sampeyan?

A: Kurang luwih saka 80 buruh ing pabrik dhewe.

P: Apa produk utama sampeyan?

A: Kita fokus ing produk Maternity lan Baby.

P: Apa sawetara produk sampeyan?

A: Saiki, kita duwe 7 kategori. aksesoris mobil, aksesoris kereta dorong, lelungan, omah ing omah, adus, mangan, dolanan.

P: Ekspor produk sampeyan ing endi?

A: Produk kita ekspor menyang luwih saka 25 negara ing saindenging jagad. Saka Amerika Serikat, negara-negara UE, Australia, Korea, Brasil lsp.

P: Apa MOQ kanggo produk

A: MOQ beda karo produk, saka 500 pcs nganti 3000 pcs.

P: Apa waktune utama?

A: Biasane 45-60 dina sawise konfirmasi pesanan.

P: Port sing sampeyan gunakake kanggo ekspor?

A: Kita ngekspor barang ing port Ningbo utawa port Shanghai.

P: Apa ana inspeksi kualitas?

A: Ya, kita duwe mriksa departemen QC khusus kanggo bulk.

P: Apa produk sampeyan aman?

J: Bahan baku kita aman lan ramah lingkungan.

P: Apa sampeyan duwe tes tartamtu babagan produk?

A: Ya, kita duwe tes EN71-1 / 2/3, ROHS kanggo umume produk.

P: Apa kemasan produk?

A: kita duwe kothak warna, tas PE, kertu blister, kertu lengen lsp. Total gumantung karo kabutuhan sampeyan, bisa disesuaikan.

P: Apa istilah pembayaran?

A: Kanggo pelanggan anyar, 30% pesen ater dikonfirmasi, 70% sing dibayar sadurunge dikirim.

P: Apa sampeyan bisa nggawe produk miturut desainku?

A: Kita bisa ngasilake miturut sarat sampeyan, anggere nyedhiyakake file sing dibutuhake.

P: Aku kasengsem karo sawetara produk sing ditampilake ing situs web, apa bisa tuku nanging nganggo logo dhewe?

A: Anggere ora produk paten, sampeyan ora bisa nggunakake logo dhewe.

P: Kepiye cara njaluk pitakon luwih lengkap?

A: Sampeyan bisa uga ninggalake pesen ing situs web, utawa nulis surat menyang kita. market@transtekauto.com


Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02