Bak mandi bayi sing bisa dilipat gaya anyar / bath bath bayi sing apik kanthi bathtub lipatan portebel

//

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
OEM
Nomer Model:
H20-0021
Bahan:
PP + TPE
Ukuran:
82X47.5X22
Jarak umur:
0-3tahun
Fungsi:
Dhukungan Bath
Bobot:
2.2KG
Packing:
1pc / karton
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
1 pc saben kothak karton
Pelabuhan
Pelabuhan Ningbo

Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 10 > 10
Est. Wektu (dina) 7 Kanggo dirembug
Katrangan Produk
Merek
Nampa logo sing dikustomisasi
Werna
Ndhukung desain khusus
Conto
Kasedhiya
Papan Produk
Provinsi Zhejiang, China
Materi
PP + TPE
Port of Loading
Ningbo utawa Shanghai
Ukurane
82X47.5X22CM
Pengepakan
Pengepakan vakum
Gaya
Morden 
Teknologi
Rajutan
MOQ
50PCS saben warna
Panganggone
loteng, ruang tamu, kamar turu







 

Kemasan & Pengiriman

 



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02