Lemari Lemari 6 Rak Penyimpanan Tugas Berat Boks Kotak Kemasan Kemasan Khusus Kotak Penyimpanan Kain Lipat

//

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Trunk Organizer, Kotak Penyimpanan & Tong sampah
Bahan:
Poliester, Kain
Ukuran:
30 * 30 * 120cm
Papan Asal:
Zhejiang, China
Produk:
Panjadwal Klambi
Kapasitas:
1-3L
Gaya:
Modern
Beban:
5-10kg
Fitur:
Ramah Lingkungan, Lipat, Lipat
Desain fungsional:
Lipat
Panggunaan:
Panyimpenan klambi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Lebokake 1 pc / polybag + warna, banjur menyang karton induk
Pelabuhan
Pelabuhan Ningbo
Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug
DESKRIPSI PRODUK
Jinis Kothak & Tong sampah
Produk Panjadwal Klambi
Gaya Modern
Wangun Alun-alun
Fitur Ramah Lingkungan, Lipat, Lipat
Materi Kain
RFQ 1000 pcs
TAMPILAN PRODUK

LAYANAN KAMI

Napa Pilih Us Home Kingdom Ningbo?
1. SEJARAH PANJANG
10 taun pengalaman ing industri Storage & Organisasi Ngarep.

2. KUALITAS Dhuwur
Desain lan pabrik produk bermutu kanthi 5 insinyur R&D
3. Pangiriman Cepet
Pangiriman luwih cepet kanggo produk sing laris regane kanggo nyoba.
4. Pesenan cilik sing bisa ditampa
Pesenan cilik ditampa kanggo barang sing laris, uga ditrapake kanthi apik.
5. TEAM APA
Tim sales profesional nawakake tanggepan cepet lan layanan sing apik.
6. OEM Ditampa
Pengalaman OEM 9 taun kanggo 150 klien utamane saka AS lan Eropa.
7. PRODUK KALUBRAN
Baris produk lengkap kanggo Barang Panyimpenan Ngarep.
8.NEWS OFFERED
Warta industri sing tepat wektu kanggo referensi.
RFQ
P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?A: Kita minangka Pabrik, Distributor lan Perusahaan Dagang.

P2: Dununge pabrik sampeyan? Kepiye carane bisa dolan mrana?

A: Pabrik lan kantor kita dununge ana ing Ningbo City, China. Sampeyan bisa mabur menyang bandara Ningbo utawa

Bandara Shanghai, saka omah utawa ing luar negeri, olèh ngunjungi kita!

P3: Kepiye cara njupuk conto?

A: Kita diajeni kanggo menehi conto.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02